Rólunk

A Szaffi Szalon annak az ötletnek a megvalósulása, mely a saját esküvőnk szervezése kapcsán merült fel bennünk. Szerettünk volna létrehozni egy olyan szalont, ahol az esküvőre készülő párok a szokásos esküvői üzletek szűken szabott nyitvatartásaitól mentesülve, elegáns és kényelmes körülmények között készülhetnek fel közös életük első pillanataira.

Ezt figyelembe véve Szalonunkat a 10 éves fennállása alatt úgy próbáljuk pozicionálni az esküvői ruhaszalonok között, hogy maximálisan kielégítse a jegyespárok igényeit. Szolgáltatásainkat próbáljuk teljeskörűvé tenni azáltal, hogy a menyasszonyi és a vőlegyéni ruhatáron kívül tartunk örömszülőknek, koszorús gyerekeknek és vendégeknek ruhát, cipőt és kiegészítőket. Így mindent egy helyen beszerezve időt és energiát spórolhat az ifjú pár.

Továbbá Szalonjainkat Bevásárlóközpontokba nyitottunk annak érdekében, hogy az esküvőre készülő párok akár munka után, akár hétvégén fel tudjanak keresni bennünket. Kényelmes lokációt, elegáns és tiszta környezetet, könnyű parkolási lehetőséget kínálunk a hozzánk ellátogatóknak. Nyitvatartásunk az Üzetházak szabályainka megfelelően alakul, azaz hétköznap : 10.00-20.00 (Mammut 10.00-21.00), illete vasárnap 10.00-18.00 (Campona 10.00-19.00).

Az általunk képviselt menyasszonyi ruha kollekcióknál azt tartottuk szem előtt, hogy a különböző stílusú menyasszonyok megtalálják nálunk elépzelésüket. Így van nagyon csillogó, királynő stílust képviselő márkánk (My Lady, Elegance), kozmopolita menyasszonyi ruha (Marylise, Elena Della Rocca), klasszikusan elegáns divatirányzat (Demetrios), extrém, “bevállalós” menyasszonyi márka (I love xou by Max Chaoul), letisztultan elegéns kollekció (LM Bridal, Luxuar) és saját design (Afrodite).

Az általunk képviselt férfi márkák a teljesség igénye nélkül: Ottavio Nuccio, Archetipo, Baggi, Wilvorst, Titem, Olymp, Preis Gold, Paco Romano, New Men, Adorno.

Ugyanezek a kategóriák megtalálhatóak a többi ruha kollekciónkban is, így a menyasszonyokhoz stílusban, színben és minőságben megfelelő vőlegényi-, koszorús- és vendég ruhákat is tudunk biztosítani.

Árainkat is az igényekhez mérten alakítottuk ki, így egyes megyasszonyi ruháink 20.000,- Ft-tól, míg a drágább kollekciók maximum 180.000,- FT áron megvásárolhatóak. A pontos árakért kérjük kattintson a megfelelő kollekcióra.

Folyamatosan van AKCIÓ üzleteinkben, melyel szintén a vevőinknek szeretnénk kedveskedni. Kérjük tekintse meg a tematikus menűpontot.

Reméljük, ghoy bennünket választ és találkozunk Szalonjainkban vagy partner üzleteinkben.

Szaffi Szalon

Segíthetünk? Küldjön emailt! Élő chat

← Prev Step

Köszönjük jelentkezését. Amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History